Kuntoutus lähenee loppuaan ja mitäs on käteen jäänyt? Olo on kyllä selvästi seesteisempi ja rauhallisempi, kivutkin paremmat. Eikä ihme. Apila on kaunis paikka ja melkein koko ajan on ollut melkein sateetonta, jopa kesäistä. Harjulan seljänteellä on sietänyt nauttia luonnosta. Olo on ajoittain kuin taivaassa.
1859901.jpg
Epäviralliseen ohjelmaan on kuulunut askartelua ja kädentöitä ja se on ollut kyllä vähintään yhtä hyvää kuntoutusta kuin varsinainen fysioterapia ja liikunta. Opettelin neulahuovuttamaan ja ihastuin totaalisesti. Miten vaivatonta! Ensimmäisen huovutin pienen hiirilelun kissalleni(/kissoilleni).
1859903.jpg
Villa on kalliihkoa mutta työt lopulta edullisia kun niihin ei materiaalia kovin paljoa kulu. Paitsi, että onnistuin rikkomaan kaksi neulaa töitä tehdessä.. Ensimmäinen naksahti poikki erään lahjaksi tulevan työn tukena käytettyyn piippukrassiin ja toinen katkesi kassissa. Kolmas on toistaiseksi ehjä..
Toisena työnä tein pienen huopasydämen jossa käytin apuna piparkakkumuottia. Tästä tulee ehkä kirjanmerkki jahka pääsen kotona lankojen ja virkkuukoukun ääreen.  Loput kuntoutuksen aikana valmistuneet neulahuovutustyöt saavatkin sitten omat merkintänsä jahka jaksan kuvat ottaa.
1859902.jpg
Harmaat villasukatkin ovat edistyneet kivasti, sillä askartelupajakin on joskus kiinni. Ehkäpä nekin valmistuvat viimeistään viikonloppuna.