Viime kuussa vanha koulukaveri sai vaimonsa kanssa perheen ensimmäisen lapsen, joten pitihän sitä jotain pientä valmistaa esikoiselle maailmaan tervetulolahjaksi. Suunnitelmissa oli vaikka mitä haalareita, peittoja sun muita suuria projekteja, mutta kun kylään tänne etelään sattui sopivasti kaveri, päätin tyytyä johonkin oikeasti valmiiksi saatavissa olevaan eli tuttuihin turvallisiin marttojen vauvasukkiin. Väriksi tosin valitsin pirtsakan keltaisen, koska olen jo korvia myöten täynnä vihreää ja punaista (sinistä lankaa en sitten saanutkaan) :D

 

1241459825_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitokset vielä postikustille!

Kevät on täällä pitkällä, päivisin jo ihan kesäfiilis. Tänään satoi hiukan ja sen myötä suurimmassa osassa puita on jo pienet lehdet. Metsänpohjat ovat täynnä valkovuokkoja ja linnut laulavat kuin viimeistä päivää (todennäköisesti "pannaankopannaanko" joten hyvä etten ymmärrä sanoja). Wappukin tuli ja meni ja hiljalleen jopa on palauduttu siitä.

Käsityöt? Toinenkin tossu on vihdoin nauhavaiheessa mutta viimeksikin se oli se hitain osa. Ja muut.. salaisuuksia vielä hetken (ei sillä että niitäkään olisi kovin paljoa).