Juu, juu, on ollut taas taukoa. Sunnuntaina jopa ehdin ladata vuodatuksen palvelimelle pari kuvaa viikon kissakuvahaastetta varten, mutta enpä sitten muistanut enää kirjoittaa merkintää kun välillä eksyin katsomaan Amazing Racea. Muutenkin tuntuu, että pää on viime aikoina ollut tavallistakin tyhjempi. Koskaanhan en ole ollut laatikon terävin lusikka mutta tänään onnistuin mm. lähtemään väärään aikaan kahville (meillä on tietty aikaväli jolloin ruokalassa tarjotaan kahvia ja pullaa) ja töiden jälkeen nousin väärään bussiin. Ajan päivittäin numerolla 550 ja nyt nousin numeroon 50! No, tekevälle sattuu ja toivottavasti tuo menee vielä kovan flunssan piikkiin.

Koskapa en ole ehtinyt edes alkaa miettiä tämän viikon kissakuvahaastetta, laitetaan nyt sitten aluksi toinen viimeviikkoisista kuvista.

Arvaatteko mitä kissan luonnetta tällä kuvalla aijoin kuvata.

Pitkästä aikaa jopa jotain pientä käsityötäkin on syntynyt! Kadotin viime perjantaina suosikkiheijastimeni ritariperhosen, joten piti sitten tehdä uusi:

Tämä on jämälankaharjoituskappaleen jälkeen ensimmäinen kukkapitsilaitteella tehty työni. Materiaaleina heijastavaa nauhaa ja hopeista Novita Lurexia. Mielessä on pari muutakin mallia mutta saa nyt nähdä mitä ehtii tehdä. Harmittavasti tuntuvat työt tulevan harrastusten tielle. Tossut ovat.. no, puikoilla, marttasukkia en ole edes voinut tehdä kun osa kolmosen puikoista on kadonnut totaalisesti (Elfaba?) ja lisäksi kaapissa ovat yhdet farkut odottaneet jo kohta kaksi viikkoa lyhentämistä. Ensimmäinen ristipistotyö on sentään jo melkein valmis. Vielä vähän valkoista reunoihin (eli se tylsin osa) ja sitten kehyksiin.