Koskapa tontut ovat jo vierailleet ja jonnakenekin on herännyt ainakin hetkellisesti kinkkukoomasta, on vihdoin mahdollista julkistaa mielettömän upeat (ja valitettavan vähäiset) joululahjakäsityöt.

Äidille tonttu toi virkatun kesäkassin. Langat ovat satunnaisia löytöjä ja sisuksen muodostaa ruma kankainen mainoskassi. Alkuperäinen idea tuli muistaakseni ykkösbonus-kortin asiakaslehdestä.

Monien muiden muassa äiti sai nauttia kauden hittituotteesta eli huopasaippuasta. Jokainen saippua on tietysti yksilöllinen ja sivumennen sanoen kukaan saajista ei liene vielä uskaltanut kokeilla lahjaansa. Todistettavasti tällä on kuitenkin erittäin hyvä pestä, puhdasta tulee eikä erillistä pesulappua tarvita.

Pohjoiseen päin isälle meni sitten vielä neulottu saunasetti. Lankoina kalastajalankaa, floricaa ja nimetöntä valkoista puuvillalankaa. Kuvassa selänpesin, pesukinnas ja saippuapussi. Ohje Ulla-neuleesta.

Joulumuorin vaihdosta ei ole vieläkään kuvia, joten jospa lukijani (isä ja essi?) jaksavat odottaa vielä:) Ei kuitenkaan kannata pidättää hengitystä:D