Ajattelin säästellä tämän toisen postauksen jonnekin loppuviikolle, tai edes huomiselle, jotta tulisi edes illuusio siitä, että päivitän blogia usein (eikä vain kerran kuussa pitkästi kerrallaan).

Mutta enhän minä malttanut.

Lontoon shoppailuista jäi pari ropoa jäljelle, joten tuhlasin ne äkkiä Mustin ja Mirrin Catrix alennusmyynnissä. Liike mainostaa, että vielä 3.7. kaikki Catrix tuotteet ovat 50% alennuksessa. Olisi kelvannut minulle, mutta kaiken lisäksi valmiissa aloituspakkauksissa oli kaksi hintalappua, joista euromäältään pienemmästä tuli vielä se 50% pois. Eikä siinä vielä kaikki! Loppusummasta lähti kassalla kanta-asiakaskorttia vilauttamalla 5% vielä alennetusta hinnasta! En valita.

Lopputulos on tällä kertaa tällainen. Ostin entisen starttipaketti ykkösen lisäksi starttipaketti kakkosen sekä tikkaat ja kolme 5-suuntaista liitoskohtaa. Tällöin yli jäi pari 3-suuntaista liitoskohtia ja jalkaosaa sekä toinen palloraapimatolppa, mutta onpahan helpompi tehdä uusia versioita ilman lisäostoksia. Ja muuten syy siihen miksi ostin juuri 5-suuntaisia liitoskohtia, vaikka tässäkin 4-suuntaisetkin olisivat riittäneet, oli siinä, että ensimmäisten normaalihinta oli 5,90e ja jälkimmäisten 15e. Go figure.

Rölli ja vakiovieras Leevi ovat suhtautuneet uudistukseen kissamaisen skeptisesti. Kerran huoneeseen tullessa Rölli löytyi jo nuuhkimasta telinettä ja Leevi jopa jäi köllöttelemään pidemmäksi aikaa kun se ensin asiasta tehden nostettiin lepotasolle.

Elfaba sen sijaan on aivan pähkinöinä. Se juoksentelee telinettä ylös ja alas, kiemurtelee, kieppuu ja roikkuu. Riippumattokin kiinnostaa suunnattomasti, mutta siihen ei vielä ihan uskalla kun se heiluukin vähän pelottavasti.

Ainakin yksi kissa on siis innostunut. Ja kyllähän Röllillekin aloituspakkauksen laatikko kelpasi. Kissa kun on.