Tämä viikko on ollut jokseenkin raskas ja jo eilen, torstaina, oli valmis heittämään hanskat tiskiin, repimään pelihousuni, vetämään hernepellon nenään ja heittäytymään lattialle kiukuttelemaan.

Mutta sitten kotiini tullessa minua odotti ihana yllätys! Olin saanut Kanadassa vaihtoilevalta ystävältäni paketin!

Ekoihmisenä (ja "köyhänä opiskelijana":D) ystäväni käytti samaa kuorta, jossa laitoin hänelle aiemmin syksyllä lahjoja, joten paketti oli takaisin Helsinkiin saapuessaan jo kohtuulllisen kulunut. Liekö tässä syy (vai kissoissa?), olivat paketissa mukana olleet kaakaopussit "hiukan" hajonneet.

Tästä syystä jouduin kuvaamaan sisällön sitten epäesteettisesti tiskipöydällä, joskin eipä tuo haitanne. Joka paikka oli siis kaakaossa mukaanlukien ihana ihana neulelehti. Luulen saaneeni lopulta kaikki jauheet irti mutta toisaalta ei kai tuo haitanne jos lehti hiukan tuoksahtaa silti suklaalta:)

Ja ne mallit! Aion tehdä ainakin kirjotut lapaset, neulekassi, kirjoneulekämmekkäät, sukat... Sillä samalla ajalla kun teen ne muutkin mielessä olleet projektit. Toisaalta, jos nykyiset merkit pitävät paikkaansa ja minun määräaikaisuuteni on yksi valtion vähentämistä, on jatkossa paaaljon aikaa käsitöille. Ja kun lankojakin on varastossa enemmän kuin vähän, niin eiköhän sitä saa pitkään ajan kulumaan. Jos vuokra ei olisi niin kovin kallis, niin muuten voisi olla mukava jättäytyä vaikka loppuelämän ajaksi harrastelijakäsityöläiseksi:D