Sain yllättävän ekstrapaketin snyltäni jo maanantaina mutta kesti hetkisen ennen kuin sain aikaiseksi kuvata sisällön:

1238603262_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itseasiassa kesti jopa niin kauan, että ehdin tuhota paketissa lisäksi olleen jymy-pastillirasialllisen. Tossut ovat ihanan pehmoiset ja tällaiselle vilukissalle tulevat tarpeeseen myös omilla puikoilla olevien valmistuttua. Sukkablokkereita en olekaan kokeillut aiemmin, enkä osaa siis sanoa vielä onko koko sopiva. Näidenhän pitäisi olla hiukan omaa jalkaa pidemmät mutta kuinka paljon? Niin tai näin, maali toi mieleen isoisän vuonna miekka ja kirves tekemät kirjahyllyt ja työpöydän jotka tosin menivät pikkuveljelleni.

Eilen kävin sitten vuorostaan tutustumassa Lankamaailmaan, joka mainostaa olevansa pohjoismaiden suurin käsityöliike (ja joka sijaitsee kohtalokkaasti työmatkallani). Ja olihan siellä lankaa! Ja lisää lankaa! Ja valmiita käsitöitä ja ristipistomateriaaleja ja huovutustarvikkeita ja puikkoja ja koukkuja ja..

Mukaan lähti jonkin verran tavaraa omalle salaiselle ystävälle ja sitten jotain pientä itsellekin:

1238605519_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvauspohjana on ensinnäkin todella edullinen pellavainen (?) käsipyyhe minulle mieluisalla kuvioinnilla. Lankapuolella on taas pieni kerä DMC-kirjontalankaa, kaksi kerää punaista Mystic stretchgarnia (ehkä sukkahousuihin, ehkä ei) ja ilmaisena tutustumistarjouksena saatu kerä Maijalankaa.

Tiedä sitten milloin mitään valmistuu, enemmän tuntuu olevan nykyään lukuhimoja eikä niinkään käsityöhimoja eikä bussissakaan työmatkoilla viitsi edes virkata kun tuntuu, että tällöin hakkaa koko ajan vierustoverin kylkiä. Mutta hiljaa hyvä tulee. Kai.