Bongasin jo melkein kaksi vuotta sitten knittystä Kleinin pullo -pipon ohjeen. Malli onkin houkuttanut matemaatikon sydäntäni valtavasti, mutta oikea lanka on ollut hakusessa siihen asti, että törmäsin Novitan Teddy-langan Roosa nauha -versioon. Arvioin langan määrän kertaalleen väärin, mutta onneksi käyttämäni väri oli edelleen kampanjatarjouksessa eli extra kerä ei haitannut niin paljoa. Ja onpahan vielä reilu 70g lankaa jotain muuta varten.

Mutta itse hattuun. Tässäpä se:
1944810.jpg
Mallina toimii tällä kertaa äiti jahka lupasin ettei naamaa näy netissä:) Hattu on toki, kuten alkuperäisen ohjeen sivuillakin mainitaan, vain kolmiolotteinen malli neliulottaisesta kappaleesta, mutta ajatushan on tärkein! Sitäpaitsi pipo on hyvin lämmin ja ihanan pinkki, joten mitäpä muuta voisi toivoa.

Ja pinkistä puheenollen.. Kyllä, lankavarastoni kasvoi taas ja ei, se ei ollut taaskaan millään tavoin minun vika. Kerä tuli ylätyksenä ja pyytämättä, joskin nykyään arvaan jo heti mitä tuleman pitää kun äiti aloittaa vierailunsa sanoilla "arvaa mitä löytyi tavaroita pakatessa.."
1944805.jpg
Lanka on ihanan possupunaista puuvillaa ja mukana on säie jotain hiukan kiiltelevämpää. Lisäksi sain pätkän sävyyn sopivaa satiininauhaa, joten ehkäpä keksin jotain yhteistä näistä.