Taas on pitänyt monta kertaa päivittää. On kyllä, juujuu! Deary me..

Kuun alun korvakoru hulabaloozassa askartelin vielä yhden korut, joita en voinut paljastaa toki vielä viimeksi, sillä ne oli tarkoitettu äitienpäivälahjaksi. Now behold:

Toukokuussa kävin myös Helsingin parhaassa turistikohteessa:

Nalleja! Ja punapandoja ja tiikereitä ja magnusteja ja sesse-eläimiä! Korkeasaari!

Tästäkin olisi voinut puhua pitkään mutta oh well.. Kuuhun on kuulunut myös vuosia vanhojen ufojen purkamista, lenkkimohairhuivin aloittamista, uudelleen aloittamista ja vielä kerran aloittamista sekä, ai niin, töiden aloittamista. Taas olisi siis rahaa ostaa lankoja mutta entistä vähemmän aikaa tehdä käsitöitä! Vaikka inspiraatiosta kai se on lähinnä kiinni jos rehellisiä ollaan:/

Ja lopulta:

Leevi (+isäntä) tuli kylään!

Perjantaina jokainen vuorollaan tai jopa kaikki kerrallaan päästelivät jatkuvaa uuuuuuUUUUUUuuuurrrrRRRRrrrruuuurrrUUUUU -ääntä, mikäli vieras tuli liian lähelle (esim. naapurihuoneessa näköetäisyydelle). Lauantain vastainen yö meni myös valvoessa ja pelokasta kähinäurinaa kuunnellessa mutta päivällä lapset uskalsivat jo ajoittain käydä metrin päässä toisistaan. Sunnuntai meni jo paremmin ja parin minuutin yksinjättökokoilukin meni hyvin.

Tänään sitten aamulla kaikki kolme lasta jo söivät kiltisti vierekkäin aamiaista! Päivällä oli pieni kiltti Elfi kuulemma pari kertaa sähissyt Leeville mutta illalla sain lapset huijattua "yhteisen pöydän ääreen" kissanmintulla. Ajoittain pienet pysähtyvät nyt jopa nuuhkimaan toisiaan, ja vaikka äkkinäiset äänet voivatkin sitten säikyttää kaikki, tuntuu tutustettulu menevän yleisesti ottaen valtavan hyvin.

Mitäs vielä? Joo, töitä luvassa, rankkaa, ei voi ehtiä tehdä käsitöitä (/me petaa valmiiksi tekosyitä):)