Tilasin itselleni DSi:n Amazonilta ja samalla löysin jotain ihanaa kirjaosaston alennuskorista: Jane Slicer-Smithin Swing Swagger Drape-kirjan.

Näin kirjan mainoksen jo marraskuussa Kanadan paketissa tulleessa lehdessä ja ihastuin heti. Suosin yleensä yksinkertaisia neuleita mutta jokin kirjassa kolahti heti. Jane Slicer-Smith on suunnitellut kaikki mallit australian luonnon (sekä kaupunkien) inspiroimana ja se myös näkyy.

Osa malleista on toki omaan makuuni jopa liian värikkäitä, jopa räikeitä, mutta kokonaisuutena kirja on yksinkertaisesti uskomattoman kaunis. Oikeastaan enemmän kahvipöytäkirjallisuutta kuin hyllyyn menevä ohjekirja! Mutta ohjeitakin löytyy toki, paljon:)

Kappalemääräisesti erilaisia malleja ei ole kovin montaa kymmentä, mutta kirjasta löytyy myös paljon ohjeita siihen, kuinka muokata malleja esim. vaihtelemalla värejä tai muuttamalla paidan kauluksen kokoa ja niin edelleen. Bonuksena loppupäässä on myös ohjeita mm. muutamaan laukkuun vaatteiden kuvioilla sekä siihen, miten voi valmistaa täydelliset sopivat napit asuihin.

Ja mitä tämä ihanuus maksoi? 11 puntaa ja postimaksua pari päälle (muiden ostosten kanssa). Suosittelen lämpimästi:)