Kävin alkuviikosta Helsingissä haastattelussa, joten sen(kin) takia täällä on ollut hiljaista. Vaikka mitä on tapahtunut ja vaikka mitä olisi sanottavana mutta taidan keskittyä ihan vain itseeni ja käsillä tekemiseen. Ehkä tämä on turtumusta mutta asioita on sanottu jo toisaalla tarpeeksi, joten yritän keskittyä muuhun.

Helsingistä mukaan tarttui kokoelma origamipaperia sekä puolen kilon pussi kierrätyskartonkia eli Norpan (vain norpan?) askartelupussi. Ehkäpä saisin tämän inspiroimana valmiiksi monta kuukautta jäissä olleet korttiprojektit sekä saisin aikaiseksi tehdä muitakin origameja kuin perus koiria, kukkia ja laatikoita, joita ei edes kehtaa tänne laittaa.

Myönnettäköön, että pääkaupungista tuli Ouluun myös yksi lankakerä mutta se on tarkoitettu jouluvaihtokaverille, joten sitähän ei toki lasketa langan ostamiseksi. Ja voi olla, että repussa on myös kerä Teddyä, mutta ainoastaan sen tähden, että saisin pipon valmiiksi. Tämäkään ei ole toki varsinaista langan hankkimista, joten lankalakko pätee yhä. Eikö? Nyökkäilkää toki, tiedätte mitä haluan kuulla. (Tiedä sitten mitä tapahtuu lompakolle ja lankamäärälle jos saisin työn Helsingistä, paljon lankakauppoja ja tulot joilla tukea addik-- siis harrastusta).

Illalla huomasin Tinniinan muistaneen minua tällaisella:

Olen ihan valtavan otettu ja laitan mielelläni hyvän kiertämään:) Minulta Nice Blog -tunnustuksen saavat seuraavat vaikka toki oikeastaan pitäisi tehdä jopa oma Totally Awesom merkki:D

Tietysti Tiina eli Tinniina:)
Minna ja luovahulluus: Piristävä ja jopa kateutta herättävä. Aivan mahtavaa!
Villasukka ja Langanpätkiä: Mieletön blogi! Kuvat ovat upeita, työt mahtavia ja kissat tietenkin kaikista parhaita.
Neulova Narttu: Hyvä asenne tekemiseen ja uskomattomat lahjat.
Tea ja Domus Perkele: Ensimmäinen sarjakuvablogi ja blogi ylipäänsä jota aloin seurata säännöllisesti. Suosittelen lämpimästi kaikille!!
Ninni ja RobotRabbit: Toinen ultimaalisen upea sarjisblogi. Monipuolinen ja ilahduttaa joka kerta:)
Jenni ja Kuhis Bitchtures: Vaikka en olekaan nätti, nuori ja luova kuten Jenni niin tähän voi aina samaistua:) Yksi suosikkiblogeistani koko laajassa maailmassa.

Mutta ei siinä vielä kaikki! Mainittakoon vielä, että tänä iltana pieni Elfaba tulee vihdoin ihan asumaan tänne meille ja saa nähdä mitä siitä sitten seuraa. Luvassa tällä viikolla myös: Kissakuvahaaste! Junaneulomisia! Pipo! Kissakuvia! Kissajuttuja! Kissoja!!! Pysykää kuulolla, sama lepakkokanava, sama lepakkoaika!