Se on täytetty! Voi että voikaan tuntua hyvältä saada joku ikuisuusprojekti valmiiksi, vaikka ikuisuus olisikin koostunut enemmän suunnittelusta ja toimeen tarttumisen vaikeudesta kuin itse tekemisestä.

Ostin maaliskuussa 2009 käsityömessuilta kerän lenkkimohairia mutta sain sen vasta tänä kesänä puikoille. Alusta alkaen tiesin haluavani jonkinlaisen huivin, viltin ja hartialämmittimen sekoituksen mutta ryhtyminen otti aikaa. Toisaalta vihdoin siihen tartuttuanikin piti useamman kerran aloittaa, purkaa ja uudelleen aloittaa ennen kuin olin tyytyväinen.

Lopputulos oli sitten juuri sitä mitä toivoin.  Ei mahdottoma iso mutta lämmin ja piristävän värinen. Pohdin kyllä vielä josko sulkisin huivin möbiuksen nauhaksi ja käyttäisinkin sitä sellaisena hartialämmittimenä, mutta aika näyttää millaisena se toimii parhaiten.

Tunnustettakoon, että kyllä se neulomisvaihekin otti aikansa. Malli oli hiukan tylsähkö neulottava eli pelkkää ainaoikeinta ja lisäksi nämä muuten ihanat helteet eivät mahdottomasti motivoineet ottamaan syliin isoa villaista neuletta. Loppuun kuitenkin päästiin kun Lontoosta ostettu silkkivyyhti syyhytti jo sormia.

Lämmöstä ovat osansa saaneet tietysti myös kissat..

Karvanlähtökin on melkoinen, joten innostuin yksi ilta hiukan huovuttelemaa. Pelkästään yhden kissan (no, Leevin) Yhden harjauksen villoista syntyi kissoille itselleen noin 3cm halkaisijaltaa oleva leikkipallo.

Pallon suosio on ollut huima ja sitä ovat kaikki kissat vuoroin tökkineet, kannelleet ja luttuuttaneet:)