En sitten näköjään kirjoitellut mitään koko kesäkuun aikana. Osansa tähän toi kadonnut kameran usb-johto, mutta todellisuudessa pääsyy oli ihan vain omassa saamattomuudessa. Jotenkin on väsyttänyt kamalasti ja vaikka mitään isompaa ei ole sattunut, niin ei vaan saa aikaiseksi. Juhannuksenakin nukuin ja nukuin ja nukuin vain.

Mutta niihin käsitöihin. Yritin kirjoittaa jo eilen, kun puolet vuodesta oli täynnä mutta parempi kai kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan. Kuusi kuukautta takana ja toiset kuusi edessä (ja enää 175 neulepäivää jouluun!!), ja mitä olen saanut aikaan? Hyvin vähän (aloittanut kylläkin monta monituista työtä..).

Ison osan kevään töistä vei Salainen neuleystäväni Peppiina. Hänelle lähetin muiden lahjojen joukossa kämmekkäätkoukku/puikkopussin, kaulakorun sekä pari korttia. Ei siis mitään valtavaa tuollakaan rintamalla, mutta jotain sentään ja toivottavasti ilahduttivat Peppiina edes hiukan.

Viime päivityksen jälkeen olen sitten oikeastaan saanut valmiiksi vain pingviinin ja pari mini-cthulhua, sekä yhden pullopussin. Viimeisimmässä käytin pohjana Viini-Jussin mallia, mutta sovelsin koon kuohuviinipullolle sopivaksi. Lisäksi vaihdoin väriksi vanhan Roosan ja koskapa pullo meni lahjaksi, kirjailin vielä lahjan saajan nimen kylkeen pörröisellä kultalangalla. Samaa kultalankaa käytin myös vaaleanpunaisen kaverina nyörissä. Valitettavasti en muistanut ottaa pullosta kuvaa kuin vasta juhlissa ja sittenkin vasta kamerakännykällä, joka ei suostu yhteisyöhön läppärini kanssa. Mutta käyttäkää ihmeessä mielikuvitusta! (Ja muistakaa kuvitella se upeaksi ja virheettömäksi).

Pikkuotuksista (tai ainakin kahdesta kolmasosasta) sen sijaan löytyy kuva:

1246390452_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siinä ne möllöttävät työpöydälläni ja valvovat ahkeraa (*köhköh*) työntekoani. Kuva ei ole kylläkään kovin terävä.. mutta kukapa meistä olisi! Eteenpäin.

Viime päivinä iltojani on vienyt kesäinen juhlamekko, jonka aion tehdä ompelukoneella! Siis minä joka olen ommellut koneella hyvinhyvinhyvin vähän elämässäni aion kiivetä, taas, peppu edellä puuhun ja aloitta juhlavaatteesta. Toisaalta kun kaikki rahat menevät häihin matkustamiseen sekä lahjaan, on pakko tarttua kaapissa lojuvaan kirppiskankaaseen ja toivoa parasta.

Lopuksi vielä pakollinen kissakuva:

1246390757_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kun lopulta sain kuvia koneelle, oli valinta vaikea. Jostain syystä tämä kuitenkin viehätti tällä kertaa eniten.

Että sellaista. Lisää ehkä jo ensi kuussa:D