Viime aikoina ison osan käsitöihin käyttämästäni ajasta ovat vieneet kuoroni TeeKun vuosijuhlien koristelut. Nyt mahtava levynjulkistuskonsertti ja upeat viisitoistavuotisjuhlat ovat ohi, joten ehkä tässä pääsee hiljalleen siirtymään muihinkin käsitöihin. Tosin pääasiassa niihin salaisiin kun monet pikkujoulut, jouluvaihto ja itse joulujoulu ovat tulossa.

Minä en tietenkään tehnyt kaikkea yksin, mutta kaikkeni silti annoin:) Erityisesti kirjoitin pienillä kätösilläni kaikkien 114 ohjelmavihko/lauluvihko/paikkakorttien nimet ja väänsin noin neljäsosan lautasliinarenkaiden nuottiavaimista. Kuvasta puuttuvat valitettavasti erityisen hienot nuottikaitaliinat! Itse pääsin Kiiminkijoki-pöytään:)


Eräs parhaita asioita itse juhlissa oli katsella mihin kaikkeen nuottiavaimet taipuivat vieraiden käsissä. Tässä kuvassa nähdään solmioneula mutta lisäksi niitä käytettiin mm. rannekoruina ja taskukoristeina sekä ainakin yhden iltalaukun vetoketjun korjaukseen (kiitos Elisa!). Ja taisi siellä tulla pari K-18 versiotakin..

Muutoin koristeluun kuului joukko vanhoja kuvia kuoron mopoikäisen uran varrelta. Lisäksi olimme suunnitelleet lyhtyjä mutta Oulun yliopistolla, jonka tiloissa juhlimme, ei salli kynttilöiden polttamista ja budjetti ei riittänyt kymmeniin ledikynttilöihin.