Kaikki hyvä loppuu aikanaa ja niin myös kevään salainen neuleystävä rinki. Säästän parhaan kuitenkin viimeiseksi, eli postauksen lopussa vasta kuvaa viimeisestä paketista sekä Se Suuri Paljastus.

Viime viikonloppuna olin Oulussa ja täysin yllättäen ja pyytämättä eteen hyppäsi Muhoksen villa niminen liike, jossa myytiin erilaisia villavaatteita (oi mitä ideoita!) sekä hiukan sitä itseään eli lankaa.

1243592464_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lanka tosin on vain 70% villaa lopun ollessa polyamidia, eikä tekopaikkakaan ole Muhos vaan Jämsä. Kyse on kuitenkin suomalaisesta tuotteesta, joten pakkohan sitä on tutustua. Väri on sitäpaitsi oikein mukava ja taidankin jo tietää millaiset sukat tästä syntyvät.

Alkuviikosta posti toi Juju-kerhosta ihanan Cath Kidstonin kirjan Piristä ja korista. Sormet syyhyävät ja pää pulppuaa ideoita vaikka entisetkään työt eivät ole valmistuneet. Eipä ainakaan tarvitse pelätä, joskus pitäisi olla tekemättä käsitöitä ideoiden puutteen vuoksi.

1243592740_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ja sitten itse asiaan:

1243592615_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viimeisessä paketissa sain kaksi ihanaa vyyhteä Kamena kampavillaa ja värikin on upea syvänsininen sekä vinkkejä satoihin huivimalleihin. Lisäksi paketissa oli kaksi herkullista salmiakkipätkistä (toisen söin lääkärille jonottaessa ennen kuvan ottamista), salmiakkijauhetta, suojattu mittanauha (kissat ovatkin syöneet pari edellistä), kauniita neuloja sekä kaksi leluhiirtä.

Hiiret ovat isoin syy siihen, miksi kuva on hiukan huonosti rajattu jne., sillä noin kahdestakymmenestä yrityksestä tämä oli ainut, jossa kissan pää tai muu ruumiinosa ei peittänyt puolta tavaroista. Kuvauksen jälkeen pakkasin hiiret takaisin silkkipaperikääreisiin mutta eivät ne kauaa niissä pysyneet. Rapiseva paperi jäi kakkoseksi ja varsinkin Rölli, himpulakollini, kanteli koko illan toista hiiristä ympäri asuntoa mouruten hiljaa. Onnistunut lahja karvalapsille siis:)

Salaiseksi neuleystäväkseni paljastui lopulta Hanza. Täytyy sanoa, että jos jotain olinkin arvellut, niin pieleen olivat arvaukset menneet. Kiitos vielä kamalasti kaikista ihanista paketeista ja muistamisista! Olet osannut lähestulkoon lukea ajatukseni ja ne joita en osannut toivoa etukäteen ovat ilahduttaneet yhtä kaikki.  Vaikea kuvitella, että olisin saanut paremman snyyn:)